Recomandare difuzoare VW Golf 4 Hertz Energy tip sistem 165mm

octombrie 31, 2018 DifuzoareInsonorizare  No comments

Recomandare difuzoare VW Golf 4 Hertz Energy tip sistem 165mm

Salut!

Foarte multi dintre clientii mei vin din grupul WAG si BMW, iar in cazul WAG, Volkswagenul este reprezentat in numar mare de GOLF 4.

Majoritatea intalnesc aceeasi problema, difuzoarele de midbass cedeaza: fie membranele, fie bobinele si atunci sunt intrebat, ce ramane de facut?

Adevarul este ca, sunetul stoc al Golfurilor 4 este bun, iar cand vrei sa inlocuiesti difuzoarele in speranta ca vei obtine ceva mai bun, ar fi bine sa te gandesti de doua ori.

Spun asta pentru ca, inlocuind ceea ce este oem cu difuzoare al caror buget este mic, vor suna mai slab fata de cele stoc.

Lipsa bass in special, inalta uneori poate ca o depaseste pe cea oem…poate, alteori poate chiar mai rau.


Am instalat din 2009 si pana in prezent, diverse marci si modele de difuzoare, fie ele componente, fie coaxiale sau strict midbasi…tweetere.

Nu de putine ori am fost dezamagit, stoc suna ok Golful, de aceea este greu de batut si in urma testelor mele, recomand difuzoare Hertz, Audison, mai nou si PhoenixGold, Esx, etc.

Acestea din start ofera un sunet mai puternic, au sensibilitate mare, o inalta mult mai detaliata, iar la basi suna chiar foarte bine.

Am instalat de data aceasta gama Energy de la Hertz care pe mine ma unge la suflet, gama care in 2018 a fost inlocuita cu Hertz CENTO.

Pretul noului model CENTO de la Hertz, este acelasi ca la vechiul model Energy de la Hertz si merita orice banut.

Aceste difuzoare suna bine atat pe player, insa pe o amplificare separata este exact ceea ce trebuie.

Diverse modele de difuzoare auto poti vedea aici, iar cele instalate prin click aici.

Produse noi cu garantie direct din shopul nostru Car Audio.

Recomandare difuzoare VW Golf 4 Hertz Energy tip sistem 165mm


Inlocuirea difuzoarelor se face cu usurinta, avem 2 sau 3 suruburi in zona manerelor, si alte 2 cu cap torx in josul usii, in rest doar clipsuri si cateva mufe.

Difuzorul de fabrica este prins in 4 pop-nituri ce pot fi eliminate cu burghiu si bormasina.

Deoare doresc ca difuzoarele aftermarket sa fie instalate asemantor celor de fabrica, folosesc inele din plastic sau mdf, totul iesind ca la carte.

Am stoc full de astfel de adaptari si integrari ca de fabrica, vezi pe shopul meu online – Car Audio.


Ajunsi in acest punct, precizez ca de fiecare data utilizez insonorizant, astfel etansez si atenuez eventuale vibratii nedorite care ar duce la distorsiuni.


Informatii despre insonorizare si beneficiile acesteia poti citi aici, iar de achizitionat prin click aici.


Pentru cei care nu isi permit sa achizitioneze varianta tip sistem cu tweetere, filtre si midbasi, recomand macar inlocuirea midbasilor, atat Hertz, Audison, cat si ESX pun la dispozitie componente.

Ori modele coaxiale , cele care au tweeterul integrat in ele, in special pe usile spate.

Acestea fiind spuse, te las pe tine sa alegi sau sa testezi ceea ce este pe piata, eu m-am lamurit in ultimii ani, in Buzau am si-un stand de proba.

Cu stima, Ionut Popa!
office@sistemehifi.ro
www.shop.sistemehifi.ro
0769 310 914

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>