Recomandare difuzoare spate VW Touran VIBE Sistem 165mm 90w RMS

octombrie 31, 2018 DifuzoareInsonorizare  No comments

Recomandare difuzoare spate VW Touran VIBE Sistem 165mm 90w RMS

Salut!

Se intampla din ce in ce mai des ca difuzoarele grupului WAG (Seat, Skoda, VW, etc), generatiile sub anii 2010 in special, sa cedeze.

Uneori se ard bobinele , fie pur si simplu sasiile din plastic cedeaza, ori membranele se rup sau faramiteaza.

Pacat, difuzoarele stoc suna foarte bine, dar odata cu varsta se duc si ele.

Am tot instalat difuoare OEM, insa acestea fiind si ele exploatate ani la rand, cedeaza mai devreme sau mai tarziu.

Am instalat si aftermarket, diverse marci si modele, game diferite atat ca materiale folosite in cazul constructiilor difuoarelor cat si ca putere rms.

Am o solutie pentru cei cu buget mai micut, sa spunem , zona entry-level, sub 450 lei setul tip sistem (tweere, filtre si dif de midbass).

Hertz Uno sau Dieci, Esx Horizon, sau chiar cele instalate pe acest Touran, Vibe Slik.

Cu ceva mai jos de 300 lei tip sistem, iti bati joc de bani,vor suna dezamagitor, poate sa le instalezi doar ca sa s-auda ceva acolo.

Recomand sa MERGI la DEZMEMBARI, chit ca este lotorie cu durata lor de viata, macar scapi cu 80, 100 lei.

Mai putem merge si pe branduri precum Hertz CENTO, Audison PRIMA,Phoenix Gold,gamele superioare ESX, MB Quart daca dorim un sunet deosbit, puternic.

Poti vedea toate difuzoarele disponibile pe shopul nostru online – Car Audio Shop.


Acestea fiind zise, sa revenim la Vibe Slick, care au sensibilitate mare, ceea ce le face sa fie peste cele stoc ca volum, iar la capitolul medie, chiar suna placut.

Bassul este iarasi prezent, tin pasul cu boxele fata de pe Golf 5, Touran, Skoda Octavia 2, Touareg care au pe fata midbasi de 20 cm.

Daca se doreste un sunet mult mai in forta cu o calitate aparte si putere in plus, fiti siguri ca exista iarasi solutii, dar daca aveti intrebari, lasati-mi un comentariu mai jos si am sa va lamuresc, (am dat cateva detalii mai sus).

O sa mai fie nevoie pentru montaj si de inele adaptoare, fara acestea nu o sa reusim sa instalam corect difuzoarele in usa, vezi aici.

Instalarea decurge rapid in cazul VW, aproximativ 6 clipsuri la usile din spate, difuzorul prins in 4 pop-nituri, mufa de la geamuri si maxim 5 suruburi, dintre care 2 sau 3 prinse sub acele triple de pe fata de usa.

In conditiile in care vrei sa cresti freventele joase si sa elimini vibratii, sunete nedorite, recomand o insonorizare a usilor si fetelor de usi, citeste aici despre efectele insonorizarii.

Insonorizant gasesti dand click aici, avem pachete vibro+fono pentru 2 usi incepand de la 200 ron, rola de aplicat cadou.


Am instalat apoi si o navigatie dedicata tip carpad de 9 inch, cu camera marsarier, iar despre acestea poti sa citeste in articolele urmatoare.

Mai multe detalii prin coment sau pe email: office@sistemehifi.ro
www.shop.sistemehifi.ro
0769310914

P.s: Produse pe stoc cu garantie si livrare in toata tara. Montaje efectuez doar in Buzau.

Cu stima, Ionut Popa!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>