Recomandare difuzoare pentru barci yacht buggy

octombrie 11, 2021 AmplificatoareDifuzoarePlayereSubwoofer  No comments

Au aparut difuzoare special concepute pentru: barci, yacht, buggy, motociclete; rezistente la apa, vapori de apa sarata, raze ultraviolete.

Salut!

Numele meu este Ionut, ma ocup de sisteme audio si multimedia pentru autoturisme, dar niciodata nu m-am limitat la atat.

Cand vine vorba despre un mediu ambiant placut, pe langa un confort sporit si o locatie superba, muzica o sa completeze atmosfera.

Indiferent ca faci un popas sau conduci, singur sau cu prietenii, muzica a completat de fiecare data mediul in care ne-am aflat.

De aceea am vrut sa ating un subiect, despre care nu gasesti mare lucru pe internet, si anume: sisteme audio pentru barci, yacht, buggy, chiar si motociclete.

Da, poate ai o barca si te-ai gandit sa iti instalezi un sistem audio dar ti-ai pus urmatoarele intrebari:

  • gasesc oare difuzoare si playere rezistente la apa?
  • oare exista difuzoare si playere care sa tina la vaporii de sare?
  • nu cumva razele solare vor distruge membrana difuzoarelor?

Raspunsul este unul simplu si la obiect:

Au aparut difuzoare special concepute pentru: barci, yacht, buggy, motociclete; rezistente la apa, vapori de apa sarata, raze ultraviolete.

Pe langa acestea, noile playere pentru ambarcatiuni au acum Bluetooth, USB, AUX, Radio, iar pentru cei care vor sunet foarte puternic, chiar si amplificatoare, subwoofere.

Mai jos o sa le iau pe fiecare in parte, si voi oferi cateva informatii pe intelesul tuturor.

Recomandare difuzoare pentru barci yacht buggy

Probabil ai dat un search pe google si ai gasit cateva branduri precum: Ground Zero, Hertz, MB quart, Pioneer, etc.

Insa nu ai idee care produs este in primul rand rezistent, are un sunet bun, un sistem de prindere rapid, si un pret atractiv.

Ajunsi in acest punct, vreau sa te ajut in a configura un setup, in functie de buget si spatiul unde vor fi acestea instalate.

Despre Playerele pentru barci pot sa iti spun ca:

  • au 4 canale x 50W;
  • standarde ASTM-D4329 pentru rezistenta la radiatii UV si ASTM-B117 pentru operabilitatea in ceata de sare;
  • usb, aux, bt, radio;
  • diverse modele gasesti dand click aici.

Recomand un minim de 2 difuzoare coaxiale daca bugetul este limitat, desigur, 4 vor intregi sunetul.
Precizez ca cele mai ieftine difuzoare de pe magazin, pot fi instalate direct pe player, si ma refer la cele cu putere rms de 50W

Acestea sunt de cateva feluri, culoare alba sau neagra, iar unele dintre ele pot avea inclusiv rama cu iluminare led tip RGB, vezi modelele aici.

Recomandare difuzoare pentru barci yacht buggy

Atunci cand ne dorim putere mai mare, recomand instalarea unui amplificator pe 4 canale, difuzoare de 75-100W RMS, sau chiar 5 canale in situatia in care utilizam un subwoofer.

Culorile iarasi for fi alb sau negru, respectiv iluminare led tip RGB optional.

Amplificatoare gasesti aici, iar difuzoare pentru subwoofer aici. https://shop.sistemehifi.ro/index.php?id_category=102&controller=category

Recomandare difuzoare pentru barci yacht buggy

Cei de la Hertz s-au gandit si la situatia in care, partea de jos nu permite instalarea difuzoarelor, sau poate vrem sa sune foarte tare sistemul.

Astfel au creat 2 modele de difuzoare, cu optiunea de montare pe platforma.

Aceasta a fost dezvoltata special pentru instalatii in care este necesara compactarea pentru a minimiza inaltimea totala.

Carcasa si grilele sunt realizate din polimer ASA cu rezistenta ridicata la impact si UV, pentru o durabilitate maxima in conditii de mediu severe.

Vezi foto mai jos, link aici.

Pentru cei care prinderea inca este o problema, recomand modelul de difuzoare care permit instalarea pe bara, vezi foto, difuzoarele le gasesti aici.

Uite ca am ajuns la finalul articolului, si cu siguranta acum esti lamurit.

Daca ai intrebari, nu ezita sa-mi lasi un comentariu mai jos, iar eu voi raspunde in general la sfarsit de saptamana cand nu ma ocup de montaje.

O zi frumoasa in continuare!

Pentru suport si recomandari, informatii despre achizitii produse noi cu garantie si instalari:
office@sistemehifi.ro
Blog: https://www.sistemehifi.ro
Shop: https://www.shop.sistemehifi.ro
Facebook: https://www.facebook.com/sistemecaraudio/
0769 310 914

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>