Montaj subwoofer activ Audi A4 B7

decembrie 28, 2019 AmplificatoareSubwoofer  No comments

Montaj subwoofer activ Audi A4 B7

Salut!

Astazi prezint un montaj de subwoofer activ realizat pe un Audi A4 B7, un subwoofer cu o putere de cel mult 150-200W rms, cu o forma ciudata as putea spune.

Poti vedea mai multe modele de subwoofere active printr-un click aici. Au forma si dimenisuni diverse, chiar si compacte.

Modele de subwoofere pasive, cu kit de cabluri si amplificator separat, poti gasi pe shopul nostru online aici.

Pe scurt preturile incep de la 550 lei si urca pana la cat isi permite si isi doreste clientul sa obtina de la un subwoofer.

Toate bune si frumoase, pe Audi in general se lucreaza lejer si am inceput cu demontarea aparatorii piciorului, buzunarul din partea pasagerului si pragurile de plastic de pe partea cu pasagerul astfel avand acees pana in portbagaj.

Cu usurinta am ajuns din compartimentul motor in habitaclu si de acolo am trasat plusul pana in spate, fireste n-am uitat de siguranta si soclul acesteia, facand abia la final conectarea la borne.

Montaj subwoofer activ Audi A4 B7

Masina avand player-ul OEM (de fabrica), n-am avut iesire RCA, insa clientul mi-a venit chiar si cu un adaptor de nivel, semnalul fiind tras de pe subwoofer-ul de fabrica, astfel avand control din masina asupra subwooferului aftermarket.

Adaptoare de nivel pasive ca cel din poza, dar si modele active, care ofera un filtraj mai bun, dar si functie de remote, care face ca un amplificator din comert sa porneasca odata cu playerul de fabrica, gasesti aici de la Vibe, Stinger, Audison.

Minusul dupa cum se poate vedea si-n imaginile de mai jos, l-am prins in apropierea „oalei” pentru roata de rezerva, asta dupa ce am smirgheluit bine , bine vopseaua din zona de prindere cu autofiletantul.

A urmat apoi un test, pentru a fi sigur ca toate sunt functionale, am montat totul la loc, am trasat firele astfel incat sa se vada cat mai curat in portbagaj si am trecut la reglaje.

Sunetul potrivit, astfel incat sa umple gama de frecvente ce nu o putea reda sistemul stoc, dar nu te astepta la ceva care sa-i zguduie pe cei din trafic, s-a dorit doar o completare.

Montaj subwoofer activ Audi A4 B7

Pentru cei care sunt din Buzau sau din apropierea acestuia, precizez ca realizez atat montaje, instalari de difuzoare auto, subwoofere, kit amplificatoare, condensatoare, , insonorizari auto, navigatii , playere, dar si vand o gama larga de produse.

Chiar daca nu sunt afisate acum toate pe site, diverse produse sunt la vanzare si-mi poti lasa un mesaj la adresa office@shop.sistemehifi.ro , astfel iti pot spune cu exactitate ce se gaseste pe stoc.

Precizez ca trimit comenzi si prin curier, transport gratuit pentru tot ce depaseste 200 lei, iar in tara am service-uri cu care colaborez pentru instalare, astfel clientul poate avea garantia valabila.

Cu stima, Ionut!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>