Montaj difuzoare Hertz tip sistem Isuzu

februarie 24, 2020 DifuzoarePlayere  No comments

Montaj difuzoare Hertz tip sistem Isuzu

Salut!

Am profitat de timpul frumos in acest week-end, ce este drept, cam cald pentru luna Februarie, dar niciodata n-am neglijat montajele, lucrul la shopul online, etc.

Astazi am prins o portita si iti spun de pe acum ca urmeaza o serie de 3 articole in care iti prezinta schimbarea intreg sistemului audio de pe un Isuzu Trooper:
1: Montaj difuzoare hertz tip sistem pe Isuzu ;
2: Montaj difuzoare hertz coaxiale pe Isuzu
;

  1. Schimbare CD Player Izusu Trooper .

Sunetul stoc al masinii era foarte slab, in urma cu mai multi ani, toate boxele masinii au fost inlocuite cu modele ale producatorului Clarion.

Montaj difuzoare Hertz tip sistem Isuzu

Dupa cum poate fi observat si in imaginile de mai jos, acestea aveau membrana rupta, bobinele foarte obosite, iar tweeter-ele sunau relativ incet.

Am intrebat propietarul Isuzului ce doreste de la sunetul masinii, iar eu am prezentat solutii care sa se preteze la un player aftermarket si difuzoare care sa cante fara probleme pe acesta.

Fireste s-a ales si o suma ca reper pentru boxe, respectiv player.

Modelul ales pentru usile fata a fost: Hertz dieci DSK 165.3 compus din mid bass, crossover si tweeter, acestea pot fi achizitionate de aici.

Mai nou toata gama dieci este la reducere, pentru intrebari lasa-mi un comentariu mai jos sau trimite-mi un e-mail la adresa: office@sistemehifi.ro .

S-a dorit detaliu, sunetul oferit de Hertz asta si face, o medie placuta, si inaltele cu extensie, dar ceva mai tipatoare, iar pe mine unul chiar ma incanta, la fel si pe propietarul Isuzului.

Am indepartat sita difuzorului, apoi midbassul a fost dat jos.

La scurt timp am desfacut si fata de usa, ramanand doar rama adaptoare a vechiului difuzor prinsa de ranforsarile usii.

Montaj difuzoare Hertz tip sistem Isuzu

Initial am dorit pastrarea adaptorului, insa forma acestuia nu permitea montajul difuzorului de midbass, ne lipseau cam 2-3 mm.

Problema a fost rezolvata, am adus la drept zona de prindere pe usa a difuzorului, dupa care acesta a fost montat ca la carte, incluzand si acele urechi, saibe, pe partea din spate.

Tweeter-ul Hertz a venit din fabrica insotit de niste adaptoare, astfel am reusit montajul fara nicio problema exact acolo unde era nevoie, mai exact in partea de langa oglinda/usa-bord.

Vezi in pozele de mai jos:

Rezultatul montajului a fost acesta:

Ai ascultat pana acum difuzoare ale producatorului hertz?

Te incanta sau nu?

Cu stima, Ionut Popa.

Pentru suport si recomandari, informatii despre achizitii produse noi cu garantie si instalari:
Contact: office@sistemehifi.ro
Blog: https://www.sistemehifi.ro
Shop: https://www.shop.sistemehifi.ro
Facebook: https://www.facebook.com/sistemecaraudio/
0769 310 914

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>