Instalare pachet de bass si difuzoare Hertz Dacia Logan

septembrie 3, 2019 AmplificatoareDifuzoarePlayereSubwoofer  No comments

Salut!

N-am mai scris de ceva timp, am fost in concediu, iar de cand am revenit, am fost plin de programari, si acum inca sunt aglomerat, dar trebuie sa scriu neaparat si pe blog despre instalarile mele.

Astazi am ales sa vorbesc despre sunetul pe Dacia Logan, chiar daca este vorba de Logan 1, sau Logan 2, diferenta o fac dimensiunile difuzoarelor usilor fata.

In cazul Dacia Logan 1, avem difuzoare de 13 cm fullrange pe fata, dar si pe spate (cu mici modificari se poate trece la 16.5 – polita spate).

Pe Logan 2, avem difuzoare de 16.5 cm pe usile fata, respectiv 13 pe usile spate.

Un prim pas in imbunatatirea sunetului pe Dacia in general, il reprezinta trecerea de la difuzoare fullrange, coaxiale, la cele tip sistem, care au in componenta pe langa midbassi, filtre si tweetere.

Astfel obtinem detaliu, efectul acela stereo, asadar calitate mai mare in sunet.

Vezi mai jos imagini cu difuzoarele Hertz UNO tip sistem instalate.

Hertz gama UNO, cea mai ieftina gama a producatorului Hertz, suna dupa parerea mea, cel mai bine in grupa lor de buget: tare, clar, o medie si o inalta foarte buna, nici la capitolul bass nu stau rau.

Le poti gasi aici, in cazul in care doresti sa le achizitionezi.

Pentru spate, merg instalate atat difuzoare tip sistem ca pe usile fata, dar si coaxiale (au tweeterele integrate), in cazul in care bugetul nu permite suma mai mare.

Imagini din timpul montajului mai jos, iar link catre hertz uno coaxial aici.

Instalare pachet de bass si difuzoare Hertz Dacia Logan

Tin sa precizez ca, indiferent cat de scumpe sunt difuzoarele cu dimensiunea de 13 cm, nu vom avea bass, poate un kick bass slabut.

Daca vrei bass, clar trebuie sa instalezi si un subwoofer, asa cum am facut si eu cu Loganul din articol.

Am ales un pachet de bass, de aproximativ 250w, cu incinta compacta, inchisa, de dimenisuni mici, strict pentru o completare potrivita cu noile difuzoare din usi.

Iata mai jos, imagini din timpul instalarii pachetului de bass HERTZ.

Instalare pachet de bass si difuzoare Hertz Dacia Logan

Pachetul il poti gasi aici, la un pret foarte bun, este in promotie la noi tot timpul.

De instalari in Buzau, ma ocup personal, garantia este valabila pentru orice produs de la noi in urma instalarii efectuate de mine. Informatii instalari aici.

Acestea fiind spuse, iti urez o toamna placuta, si un sunet cat mai bun!

Cu stima, Ionut!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>