Instalare difuzoare Ford Fiesta Hertz Uno coaxial si tip sistem

octombrie 25, 2018 DifuzoareInsonorizarePlayere  No comments

Instalare difuzoare Ford Fiesta Hertz Uno coaxial si tip sistem

Ford Fiesta, clasa mica Hachback, o masina frumoasa atat la exterior cat si la interior, ideala pentru o tipa.

Cu toate acestea, uneori cedeaza difuzoarele originale, din diverse motive pe care nu are rost sa le enumar.

Sonorizarea de top a Fordurilor este de la Sony, insa acest sistem nu-l intalnesti atat de des pe Focus, dar pe Fiesta.

Varianta Sony se vinde sh la nivelul unor difuzoare aftermarket din gamele low cost al diverselor branduri, insa eu am vrut mai mult de atat.

Cum nu am incredere in difuzoarele Oem SH, fie ele si sony, cunoscand si sunetul acestora, am ales pentru iubita mea 2 seturi de difuzoare Hertz.

Hertz gama UNO, varianta tip sistem pe fata si coaxial pentru spate, ambele sunt cu midbasi de 16.5 cm.

Le poti vizualiza si pe shopul nostru online dand click aici: Car Audio Shop.

Instalare difuzoare Ford Fiesta Hertz Uno coaxial si tip sistem

Instalarea a decurs cu usurinta, doar 3-4 suruburi de desfacut, cate-un trim de interior si in rest doar clipsuri, foarte ok clipsurile, nici macar unul n-a ramas blocat, rupt, etc.

Difuzoare sunt prinse cu torx, 3 la numar, iar tweeterele au locasul lor cu 3 protectii de plastic ce le pot impinge cu o surubelnita.

Alaturi de acestea am efectuat si insonorizarea fetelor de usi dar si acoperirea partilor plastice ce imbracau usa, vezi in imagini pe parcursul articolului.

Pentru a integra ca de fabrica difuzoarele tip sistem de pe fata dar si cele de pe spate tip coaxial am folosit inele adaptoare.

Am avut nevoie de:
* 2 x seturi inele adaptoare Ford Fiesta – 2x 60 lei 2017;
* set difuzoare tip sistem Hertz UNO – 300 lei – 2017;
* set difuzoare coaxiale Hertz UNO – 220 lei -2017;
* insonorizant STP – am dorit atenuarea de vibratii, ecou, zgomot de afara si alte sunete ce nu ar fi ajutat ca muzica sa sune atat de placut, citeste aici despre insonorizare.

Informatii despre instalare, achizitii produse de pe shopul nostru aici in link, sau prin e-mail: office@sistemehifi.ro 0769 310 914.


Cu siguranta o investitie ce merita facuta fara dar si poate, mai ales atunci cand nu esti sigur daca vrei sa montezi difuzoare OEM din dezmembrari sau difuzoare noi aftermarket.


Pe mine Hertz UNO m-a suprins placut si unde le-am instalat, clientii mei au confirmat ca merita toti banii, am insistat si cu insonorizarea pentru un bonus la bass si un sunet cat mai clar.


Gama Uno de la Hertz ofera un tweeter care are o inalta detaliata, o medie calda si un bass bun avand in vedere categoria de buget din care face parte.


Fireste sunt o buna alternativa pentru cei care vor sa inlocuiasca difuzoarele cu probleme fara sa investeasca mult, vor fi mulutumiti de rezultat.

Pentru situatii in care dorim ca sunetul sa fie mai puternic, cu mult mai liniar si fin, avem modele de la Hertz Cento, ESX, Phoenix Gold, Mb Quart, Audison, etc, vezi pe shop.

Ajungand la finalul articolului, ramane doar sa-ti urez o zi minunata si o iarna usoara, deja ne apropiem de noiembrie!

Cu stima , Ionut Popa!

www.sistemehifi.ro
www.shop.sistemehifi.ro
office@sistemehifi.ro
0769310914

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>