Insonorizari

Insonorizari auto Buzau

Efectuez Insonorizari auto Buzau complete : usi, fete usi, podea, portbagaj, polite spate, plafon, capota motor, podea.

Pe scurt despre insonorizant pot spune urmatoarele:

in cazul difuzoarelor ajuta ca acestea in timpul functionarii sa nu mai transmita anumite frecvente care pot duce la rezonanta tablei sau a plasticului, creand acel bazait urat in timpul ascultarii;

am mai observat ca in conditiile in care usile n-au fost inchise etans(ca in cazul GOlf 4 unde exista o tabla, ce creaza o incinta inchisa), se pot astupa gaurile de pe interiorul usii de tabla, cu insonorizant;

Astfel cream o incinta inchisa, ca si la subwoofere, crescand frecventele joase, un bass mai puternic;

atunci cand instalam insonorizant pe partile metalice dar si plastice, atenuam zgomotul din timpul mersului, eliminam scartielile plasticelor, dar cream si un confort termic, iarna retinem caldura in masina iar vara se va raci mai usor.

Poti sa citesti mai multe despre beneficiile insonorizarii in alt articol de pe blogul meu: click aici.        iar o scurta descriere in videoclipurile de mai jos.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=AAmAGzveF14[/embedyt]

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=cSTs2oXDdzg[/embedyt]

Cateva articole poti sa citesti inclusiv pe blogul meu iar link-uri unde poti vedea cateva din lucrarile mele sunt mai jos.

Insonorizare panouri laterale spate Ford Focus MK1 CTK 2.2 mm

Insonorizare usi si fete usi Opel Astra H insonorizant CTK

Insonorizare portbagaj si usi Seat Leon cu insonorizant STP

Lucram doar cu produse care au certificare in acest domeniu, produse ale producatorului STP, singurul de pe piata care testeaza eficienta insonorizantului, si il distribuie atat catre marii producatori de autoturisme, avioane, autorulote, cat si pentru noi instalatorii de insonorizari complete.

Precizez ca avem certificarea din partea STP, GOLD- Category, si nu numai.

Imagini mai jos:

Insonorizare Dacia Duster cu STP Vibro Termo Fono
<