Insonorizare usi si fete usi Opel Astra H insonorizant CTK

octombrie 18, 2018 Insonorizare  2 comments

Insonorizare usi si fete usi Opel Astra H insonorizant CTK

Salut!

Am avut o perioada extrem de agitata, lucrul la noul shop care m-a solicitat maximum.

Instalari diverse si n-am apucat sa scriu inca despre Insonorizare usi si fete usi Opel Astra H insonorizant CTK .

Insonorizare despre care am precizat in ultimele mele 2 articole de pe acest site.

 

Ei bine, in seara asta am prins o portita si zic sa ma tin de cuvant, asa cum am facut de fiecare data.

 

Despre insonorizare si beneficiile acesteia poti sa citesti intr-un alt articol de-al meu, click aici si o sa fii lamurit apoi.

Procesul este simplu, inarmat cu spatule, role, insonorizant si bineinteles cu rabdare, una de fier caci te vei murdari, te vei taia din graba, si cand vei termina o sa spui:

” a dat Domnul, pfiu..”

Ideal este sa nu incerci sa faci totul intr-o zi, mai ales ca ai masina la dispozitie cand vrei.

Astfel nu devine o situatie de care sa iti doresti sa scapi cat mai repede cu putinta.

In urma exersarii, o sa devina rutina si totul o sa para normal, nimic iesit din comun.


Pentru inceput am dat jos fata de usa, am eliminat orice impuritate, deoarece vreau ca tot insonorizant sa se aplice uniform , fara goluri de aer.

Am folosit insonorizant CTK pentru ca asta a fost dorinta clientului, eu avand la dispozitie atat STP, cat si Dynamat. Vezi produse pe Shopul nostru online, livrare in toata tara.

Grosimea materialului standard CTK a fost de 1.8 mm, si l-am aplicat in interiorul usii, cat si pe partea unde era prins difuzorul, astupand toate golurile astfel rigidizant tabla.

Astfel am creat si o incinta inchisa difuzorului, automat plus la frecvente joase, bass cum se spune in popor.

Odata incheiat procesul de insonorizare vibro, am trecut la termo cu burete termoabsorbant de grosime mica.


Ajuns in acest punct, am instalat totul la loc, si am facut o auditie de jumatate de ora, unde mi-am delectat urechile cu sunetul redat de difuzoarele Audison Prima.

Materiale insonorizante pe stoc – click aici.

Poti sa citeste despre instalarea de difuzoare tip sistem pe Opel Astra H, Audison Prima, aici.

Cu stima, Ionut Popa!

2 comments to Insonorizare usi si fete usi Opel Astra H insonorizant CTK

 • Felix  says:

  Salut!
  Am inceput sa iti citesc postarile si chiar imi placa ca mai aflu si eu lucruri in domeniul audio dar dezamagit ca nu gasesc despre Astra G. Dacă ai putea un sfat si la mine, am o Astra G hatchback audio stock si as vrea sa trec la ceva mai calitativ. Ideea e ca am gasit o pereche de difuzoare de la EDGE 16.5cm de 150W rms si subwoofer tot de la edge de 1500w Rms dar difuzoare de 13cm si tweetere bune ‘nieta’. Dacă nu gasesc ceva de 13 bun ma gandesc sa modific fetele de ușă si sa bag difuzoare de 20cm(adica sa am aceasi marimea pe toate portierele ).Mă poti ajuta cu ceva recomandari ??Nu vreau sa fac din masina monstru audio (cum au americani ,masini cu zeci de difuzoare..masini strict de concursuri audio).
  P.S. boala asta mi=o plecat dupa ce un vecin si-o cumparat un golf 3 cu sound board cu sistem AxTon cu amplficator de 600w GTO cu care m-o cucerit!

  • SistemeAudio  says:

   Salut!

   Daca doresti masina de show, costurile vor urca, deoarece nu este de ajuns un set de difuzoare DE SPL, care n-au pic de joase, nici macar kick bass, plus amplificare mai sanatoasa, cablaje. La capitolul subwoofer, edge-ul de 1500w rms, cere la randul sau un amplificator de 1500w rms, si sa iei in calcul a doua baterie, cablaj general din fata de 35 mm2, plus independent pe amplif joase de 25 mm2, si 10mm2 pentru ampliful pe 4 canale pentru usile fata, tweetere separat de midbass.

   Pentru spate renunti de data aceasta …

   Ori sa mergi pe sistem mai potent si calitativ cu difuzoare mid level si un amplificator pe plug and play vibe sa le dai dubla putere fata de player.
   Poti pastra playerul oem fara probleme, si subwooferul cu dif edge, tot 2 baterii, insa nu te mai chinuiesti cu gama de spl..

   Recomand un sa-mi scrii pe email, este prea mult de dezbatut si cum eu nu cunosc un buget, chiar nu pot sa recomand ceva.
   office@sistemehifi.ro.

   Costurile indiferent de varianta aleasa, sunt cu aproximatie identice.. difera zona de cantat a usilor si modificarea sau nu a fetelor de usi.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>