Insonorizare portbagaj si usi Seat Leon cu insonorizant STP

octombrie 18, 2018 Insonorizare  2 comments

Insonorizare portbagaj si usi Seat Leon cu insonorizant STP

Salut!

In penultimul meu articol am scris: ” Totul despre insonorizarea auto vibro fono si termo” , si am promis ca voi aprofunda aceast subiect, doar pentru a face oamenii sa inteleaga utilitatea insonorizantului.

In acest prim articol despre insonorizarea auto am specificat ca acest termen (insonorizare) a capatat un sens gresit la noi in tara si cand pui problema insonorizarii, majoritatea cred ca ajutorul acesteia tine doar de imbunatatirea sunetului redat de difuzoare, ceea ce este gresit.

Acesta este doar un aspect din ceea ce poate face o insonorizare si as zice ca are un procent de maxim 15 %.

Informatii despre ceea ce face insonorizarea defapt, poti sa citesti aici.

Ajungand in acest punct, vreau sa prezint: insonorizare portbagaj si usi Seat Leon cu insonorizant STP.

Precizez ca producatorii au venit cu tot felul de solutii de insonorizare, produse dedicate pentru: usi, podea, plafon, portbagaj, capota motor, stalpii masinii, insonorizantul auto se poate aplica pe orice suprafata metalica si plastica, astfel sporind confortul in timpul mersului si nu numai.


Din cele enumerate mai sus, pentru inceput am insonorizat usile, fetele de usi, portbagajul si partea de plastic din interior a acestuia, vrand sa eliminam zgomotul creat de partile metalice si plastice care deranjau in timpul mersului.

 

Insonorizare portbagaj si usi Seat Leon cu insonorizant STP

Vezi etape din timpul lucrarii in pozele de mai jos:


Odata cu eliminarea lor, am scos si ecoul facut de difuzoare, am facut sa nu se mai auda partile de frecventa unde intrau usile in rezonanta si faceau un sunet urat de fond.

Amicul meu Narcis, are in portbagaj un subwoofer, de putere modesta, un 300 w rms, insa fetele de usi aveau tendinta de a prelua din frecventele redate de acesta, si automat scartiau, paraiau, situatie deloc confortabila.

Pana la urma dorim sa ascultam o muzica decenta, liniste la viteza mare, asadar confort.

Dupa cum se poate vedea, n-am facut rabat de material, a intrat un pachet intreg de insonorizant STP.

Produsul poate fi gasit pe shop-ul nostru (0769310914)

Acesta contine 12 foi cu dimensiuni de 75 x 50 cm si cu o grosime de 1.8mm.

Pentru cei care doresc sa insonorizeze doar usile fata, sau orice alta varianta, STP vine in mai multe feluri de pachete astfel incat sa satisfaca pe toata lumea – info: office@shop.sistemehifi.ro .


Inclusiv pe masina mea am instalat insonorizant, cu exceptia plafonului (va urma), in rest este plina, nu doriti sa stiti cum se prezinta o masina cu 2 subwoofere de 15 inch care au xmax de 24 mm, numai valuri.

Insonorizantul pastreaza masina cat mai aproape de forma initiala, in timpul mersului masina a devenit mai silentioasa.

Saptamanile trecute n-am auzit cum imi bate un cap de planetara si am patit buba, semn ca am exagerat cu grosimea stratului vibro dar si fonoabsorbant.

Narcis a fost multumit de rezultate, si a precizat ca in viitorul apropiat va instala si pe plafon, respectiv oala portbagajului, doreste ca si din punct de vedere termic, masina sa se prezinte mai bine atat iarna cat si vara.

Numele meu este Ionut Popa, iar daca ai intrebari astept mai jos in comentarii.

In Buzau efectuez instalari diverse car audio , navigatii dedicate, insonorizari si altele, produsele fiind noi cu garantie de pe Shop-ul meu. www.shop.sistemehifi.ro (livrare in toata tara prin curier).

 

2 comments to Insonorizare portbagaj si usi Seat Leon cu insonorizant STP

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>