Difuzoare Renault Laguna Focal Auditor 13cm

noiembrie 24, 2019 DifuzoarePlayere  No comments

Difuzoare Renault Laguna Focal Auditor 13cm

Salut!

Nu ti-am mai scris de cateva zile, dar in tot acest timp am realizat diverse montaje, ba chiar urc tot mai multe produse pe magazinul online.

De aceea nu ezita sa ma intrebi despre un eventual produs chiar daca inca nu apare pe site.

Trimite-mi un e-mail la adresa: office@sistemehifi.ro sau la telefon 0769 310 914.

Am hotarat sa rasfoiesc foarte bine arhivele lucrarilor mele si o sa incerc sa scriu articole despre difuzoare, cd playere, navigatii, amplificatoare si subwooferele diversilor producatori cu care am lucrat.

O sa expun la finalul fiecarui articol opinia mea despre respectivele produse, sa fac comparatii acolo unde am instalat branduri diferite, si sa las opinia mea.

Astazi am sa prezint gama entry level de la Focal, mai exact gama Auditor pe care o poti gasi pe site: difuzoare Focal- Audior.

Difuzoare Renault Laguna Focal Auditor 13cm

Fiind entry-level nu te astepta sa aiba wattaj mare si sa sune ca niste boxe care merg amplificate, se preteaza pe amplificarea playerelor de fabrica dar si aftermarket.

Au un magnet destul de solid, si un sasiu la fel de zdravan, iar montajul lor pe Renault Laguna a fost usor dificil, a trebuit sa aduc mici modificari sa le pot introduce fara probleme.

Difuzoarele din fabrica de pe Laguna, inca erau functionale dar gajaiau, iar propietarul a vrut doar sa le inlocuiasca cu produse de buget mic dar care sa sune ceva mai bine ca cele stoc.

Difuzoare Renault Laguna Focal Auditor 13cm

N-am montat Hertz Dieci, datorita costurilor usor mai mari, dar si pentru ca nu se dorea si un subwoofer, hertzurile fiind ceva mai puternice in spl dar si cu inaltele mai zdravene, de aici si impresia ca bassul este ceva mai moale.

Se demonteaza foarte usor grila de protectie de pe usi, cu spatule de plastic pentru a nu rupe sau zgaria usile masinii.

Difuzorul este prins in 4 suruburi, apoi se fac conectarile cu papuci si montaju’ la loc dar cu focaluri.

S-au incadrat perfect in fata de usa fara sa fie necesare inele adaptoare, iar daca ma intrebi ce dimensiuni au difuzoarele, iti spun ca de 13 cm.

Am realizat in decursul anilor montaje atat cu difuzoare coaxiale cat si tip sistem de la Focal.

Gama Auditor de la Focal am instalat-o pe: Renault, Audi, Seat, Opel, Skoda, iar opinia mea si pretul acestora este una pozitiva.

Nu ofera un sunet care sa exceleze la vreun capitol si sa se faca remarcabile intr-un anumit fel, dar ofera de toate, pentru toate urechile.

Focal Auditor ofera un bass potrivit, cu o medie placuta, iar inalta atat cat trebuie pentru oricare ascultator.

Cu stima, Ionut Popa!

Ai inlocuit pana acum difuzoarele oem cu difuzoare Focal la vreo masina?
Daca da, spune-mi si opinia ta, astfel vei ajuta pe toti cei care citesc acest articol.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>