Totul despre insonorizantul auto STP standartplast fono termo vibro

Totul despre insonorizantul auto STP standartplast fono termo vibro

Salut si la multi ani!

01.01.2018, prezent la datorie pe site :D. Am petrecut in familie seara dintre ani, dar totul cu cap, iar acum fiind un moment de liniste, eu mai mult decat fresh, am zis ca este cazul sa prezint noile game de insonorizant din Rusia, STP sau dupa denumirea completa: STANDARTPLAST.

Acest renumit brand stp din Rusia, ofera o gama completa de pachete insonorizatoare: vibro, fono, termo care ajuta la o tinuta de drum mai buna: liniste, adio vibratii, regim termic mai bun, confort si plus la auditii.

In trecut am instalat STP anticor cu carul, am fost multumit de calitatea produselor, aplicarea usor, curat pe maini, o folie de aluminiu care isi facea treaba cu brio.
Poti vedea cateva instalari in link-urile de mai jos:

1. http://sistemehifi.ro/insonorizare-portbagaj-si-usi-skoda-octavia-cu-insonorizant-stp/

2. http://sistemehifi.ro/insonorizare-portbagaj-si-usi-seat-leon-cu-insonorizant-stp/

3. http://sistemehifi.ro/instalare-difuzoare-opel-vectra-hertz-uno-tip-sistem-insonorizant-stp/

Probabil te intrebi la ce bun insonorizantul auto, sau insonorizarea auto:

– fiind aplicat atat pe suprafetele metalice cat si plastice, se vor atenua zgomotele facute in timpul mersului de catre motor, evacuare, amortizoare, cauciucuri, vant , ploaie, nu vor mai exista flambari pe zonele insonorizate, nu mai e nevoie sa tipam in masina la viteze mari, ne vom intelege ca si atunci cand rulam cu viteza mica, asadar liniste;

– orice material atunci cand i se aplica o anumita frecventa de la un difuzor, roti, etc, are tendinta de a rezona, si exact acolo apar acele sunete pe care le uram cand ascultam muzica, bazaie tabla, plasticul vibreaza si creea un disconfort acustic, situatie ce o rezolva insonorizantul;

– acolo unde usile nu sunt etanse in zona prinderii difuzorului, exista parti goale, putem crea o incinta inchisa, astfel crescand si bassul (acordam ca intr-o incinta inchisa acele difuzoare de midbass);

– asa cum polistirenul si vata de sticla ajuta la mentinerea caldurii iarna in cazul cladirilor, si insonorizantul are rol termo in cazul masinilor;

 

Poti sa citesti mai multe despre insonorizare in alt articol foarte util de-al meu: Totul despre insonorizarea auto.

Producatorii au venit cu tot felul de solutii de insonorizare, produse dedicate pentru: usi, podea, plafon, portbagaj, capota motor, stalpii masinii, insonorizantul auto se poate aplica pe orice suprafata metalica si plastica, astfel sporind confortul in timpul mersului si nu numai.

Ajunsi in acest punct, a venit momentul prezentarii noilor produse STP, astfel vei sti ce tipare se folosesc pentru nevoia ta cand doresti doar un anumit tipar de insonorizare, etc. Hai sa vedem la ce ajuta fiecare fel de insonrizant STANDARTPLAST.

 

1. INSONORIZANT AUTO STP BLACK in diverese pachete: 0.8 m2, 2 m2, 4.5 m2, cu grosime diferite incepand de al 1.8 mm.

  • rolul acestuia este VIBRO – Materialele vibroabsorbante au menirea de a reduce zgomotele de rulaj, transformand astfel orice automobil intr-o “cutie silentioasa”. Zgomotele de rulaj provin de la sunetele generate de catre, motor, anvelope, esapament etc.
  • Aplicare: usi, plafon, podea, compartiment motor, portbagaj, arcuri caroserie.

2. INSONORIZANT AUTO STP (splen) in diverse pachete cu grosime de 4mm , 8mm.

  • rolul acestuia este TERMO – Materialele termoprotectoare, la fel ca si la case, izoleaza termic si pastreaza temperatura in habitaclu, blocand transferul termic dintre interiorul si exteriorul automobilului.
  • Aplicare: usi, podea, plafon, panouri din plastic compartiment pasageri.

 

3. INSONORIZANT AUTO STP (biplast) in diverse pachete.

  • rolul acestuia este FONO – Materialele fonoabsorbante aplicate pe diversele elemente de caroserie sau componente ale habitaclului, imbunatatesc calitatea sistemului acustic, prin rigidizarea acestora si stoparea frecventelor parazite. Pe scurt, calitatea sunetelor din sistemul audio creste simtitor lasand difuzoarele sa genereze sunetele fara interferente.
  • Aplicare: usi, plafon, podea, compartiment motor, portbagaj, panouri din plastic compartiment pasageri.

4. Exista chiar si pachete pentru compartimentul motor, HeatShield Solution. Aplicatie capota motor

Noile modele de insonorizant STP sunt acum prezente si pe shopul nostru si se trimit in tara prin curier, iar in Buzau predau personal produsele, ba chiar efectuez si insonorizari.

 

Totul despre insonorizantul auto STP standartplast fono termo vibro

Acestea fiind zise iti doresc un 2018 plin de sanatate si reusite, sa fiti iubiti!

Cu stima, Ionut Popa!
La multi ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *