Recomandare difuzoare usi spate Opel Astra Audison Prima tip Sistem

Recomandare difuzoare usi spate Opel Astra Audison Prima tip Sistem

In articolul trecut am inceput cu o concluzie, mai exact aceasta: „Nimic in bugetul de 700 lei , capitolul difuzoare aftermarket tip sistem, nu bate Audison Prima (Hertz Energy se apropie) insa Audison are ceva al lui”.

Si de aceasta data este adevarat ceea ce am precizat mai sus, un rezultat foarte bun, acestea suna perfect impreuna cu setul tip sistem de pe usile fata, Audison Prima desigur.

Insonorizarea usilor atat vibro cat si fono, au facut ca sunetul pe joase al difuzoarelor micute de doar 13 cm sa redea un kick bass placut, media oricum este una calda, iar inalta reda si sunete la care nu te astepti.
Despre insonorizare poti sa citesti aici, iar articolul in care am scris despre insonorizarea acestui Opel Astra H, este aici.

Sensibilitatea mare de 92 dB le face sa sune si foarte tare, clar, chiar si montate pe playerul OEM cu usb al Opelului Astra H.

Difuzoare auto tip sistem Audison APK165 100w RMS
difuzoare componente, 2 cai
diametru woofer: 13 cm
diametru tweeter: 26 mm
putere RMS: 75 W
putere maxima: 225
raspuns in frecventa: 70-20kHz
impedanta: 4 Ohmi
sensibilitate: 93 dB
crossover reglabil: +2dB
http://sistemehifi.ro/categorie-produs/difuzoare-auto/audison-difuzoare-auto/prima/

In conditiile in care am fi instalat si-un amplificator, volumul ar fi fost net superior, bassul si inalta mult mai profunde (un player aftermarket hi-end, procesare activa, ar fi facut minuni).

Despre montaj, relativ simplu, aproximativ 5-6 suruburi, clipsuri cat cuprinde, si o racleta in partea de sus ce se poate dezlipi daca tragem brus in sus de dupa declipsare.
Cu atentie si rabdare va iesi ceea ce trebuie, garantat.

Asa cum se poate vedea, usile spate n-au venit cu grile pentru tweetere, dar producatorul Audison trimite inclusiv socluri pentru tweetere, facand astfel posibila instalarea pe fata de usa fara probleme, un aspect foarte placut.

Instalam difuzoare coaxiale, insa rezultatul n-ar fi fost acelasi, tweeterul pozitionat jos in dreptul picioarelor n-ar fi ajutat.

 

Asadar am scris despre: Recomandare difuzoare usi spate Opel Astra Audison Prima tip Sistem.
Despre difuzoarele pentru usile fata, Audison Prima 16.5cm / 165 mm poti sa citesti aici.

Cu stima, Ionut Popa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *