Recomandare difuzoare spate VW Touran VIBE Sistem 165mm 90w RMS

Recomandare difuzoare spate VW Touran VIBE Sistem 165mm 90w RMS

Salut!

Se intampla din ce in ce mai des ca difuzoarele grupului WAG (Seat, Skoda, VW, etc), generatiile sub anii 2010 in special, sa cedeze: fie bobinele , fie pur si simplu sasiile din plastic, ori membranele.

Pacat, difuzoarele stoc suna foarte bine, dar odata cu varsta se duc si ele.

Am tot instalat difuoare OEM, dar si aftermarket, diverse marci si modele, game diferite atat ca materiale folosite in cazul constructiilor difuoarelor cat si ca putere rms.

Variante ieftine de schimb sunt cele din dezmembrari, dar durata de viata, iarasi nu o stim, e ca la loto.

Am o solutie pentru cei cu buget mai micut, sa spunem , zona entry-level, sub 450 lei setul tip sistem (tweere, filtre si dif de midbass), Vibe Slick, cu ceva mai jos de 250 lei tip sistem, iti bati joc de bani, MERGI la DEZMEMBARI, vor fi niste panarame, dar hai mai intai sa gasim alternative.

Hertz Uno sau Dieci: difuzoare care se aud tare, un tweeter ce isi face simtita bine de tot prezenta, o medie calda, si un bass domol, dar kick-ul prezent, vezi articolul cu Hertz si VW, Seat, Skoda aici.

Mai putem merge si pe branduri precum MD Lab, DLS, volumul per total mai mic ca la hertz, poate si un pic mai incet ca la Philipsurile de fabrica, dar la acestea este mult mai prezent bassul, o medie mai moale, iar inalta mai incet, insa curata, strict ceea ce este necesar.

Ca si clasa de mijloc(sa sune cate ceva din toate cele enumerate mai sus) putem sa mergem pe variante de la Focal, mb quart, helix.

Acestea fiind zise, sa revenim la Vibe Slick, care au sensibilitate mare, ceea ce le face sa fie peste cele stoc ca volum, iar la capitolul medie, chiar suna placut, bassul este iarasi prezent, tin pasul cu boxele fata de pe Golf 5, Touran, Skoda Octavia 2, Touareg care au pe fata midbasi de 20 cm.

Daca se doreste un sunet mult mai in forta cu o calitate aparte si putere in plus, fiti siguri ca exista iarasi solutii, dar daca aveti intrebari, lasati-mi un comentariu mai jos si am sa va lamuresc, vorbesc aici de buget peste 650 lei setul de difuzoare tip sistem.

O sa mai fie nevoie pentru montaj si de inele adaptoare, fara acestea nu o sa reusim sa instalam corect difuzoarele in usa.

Instalarea decurge rapid in cazul VW, aproximativ 6 clipsuri la usile din spate, difuzorul prins in 4 pocnituri, mufa de la geamuri si maxim 5 suruburi, dintre care 2 sau 3 prinse sub acele triple de pe fata de usa.

Am instalat apoi si o navigatie dedicata tip carpad de 9 inch, cu camera marsarier, iar despre acestea poti sa citeste in articolul urmator, click aici.

Mai multe detalii prin coment sau pe email: office@sistemehifi.ro
www.sistemehifi.ro
0769310914

P.s: Produse pe stoc cu garantie si livrare in toata tara. Montaje efectuez doar in Buzau.

Cu stima, Ionut Popa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *